torstai 4. helmikuuta 2010

Tanssia ja fittaamista pikaisesti

Teen nyt vielä tässä tämmösen pikasen päivityksen samalla kun salkkarit pauhaa selän takana. ;) Tossa reilu puol tuntia sitten tulin dance&fitistä, hyvä kun se on tossa meidän koululla (joka on n. 300 metrin päässä) niin ei niihin matkoihin tuhlaannu hirveesti aikaa... :) Aattelin, että kaikkia kuitenki kiinnostaa, millasissa vaatteissa mä treenailen (hahaha :D), niin tässäpä (erittäin huonolaatuinen) kuva:
 
Housut tilattu H&M:ltä joskus muutama vuos sitten(ovat oikeesti pitkät) ja toppi on ostettu Turkista, mutta on myös henkkamaukan tuotantoo.

Ja käsken teitä olemaan huomioimatta tuota erittäin tyhmää ilmettä! Takana pilkottaa rullaluistimet, eiks oo aika ajankohtainen menopeli? Ei vaa, ne on "hieman" jääny kesältä... Ja siinä ne saavat sitte ootella tulevaa kesää jos vähän enemmän innostuisin taas niistä, terveisin Minna joka harrasti rullaluistelua n. 7 vuotta mutta lopetti sen muutama vuos sitten. 

Kunhan noi salkkarit loppuu niin vähän vois iltapalaa vetästä nassuun ja sitten tosissaan tota enkkua yrittää lukee, oon nimittäi lukenu sitä säälittävän vähän. Tais jäädä se parempi numero saamatta...  No mutta, ei elämä yhteen englannin kokeeseen kaadu, vai? 

Ja huomenna on onneks vanhojentanssitreenit, oon viikon jo odottanu niitä. :D 
Muttamutta, nyt jatkuu salattujen elämien katseleminen, morjens. Huomenna en välttämättä päivittele, on sen verran tekemistä... Mutta katsellaan jos jostain semmonen sopiva rako löytyis että iskis jotain tänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti