maanantai 1. maaliskuuta 2010

köhköh ja hyvää iltaa

Joo kiva, tän päivän aikana iskeny kurkkukipu, pien yskä ja melkein kuume... :) Ja huomennahan ois lihaskuntotesti, tosi mukavaa jos nyt yön aikana tulen pahemmin kipeeks ja pitää rästiin jättää. Muutenki pitäis liikunnan ykköskurssi suorittaa loppuun ja niitä tehä rästissä niitäki juttuja niin en ehdi ikinä! Ärärärär.

Lauantaina oli veljen ja poikaystävän vala ja samalla kotiväkipäivä. Oli ihan kivaa, paitsi siellä valassa jäädyin ihan totaalisesti (osasyy kipeyteen?). Noin 3h kun seisoo samassa paikassa suunnilleen koko ajan niin ei se -3 astettakaan lämmin ole. Tärisin ku haavanlehti ja sit pääsinkin lämpimään auton kyytiin, tultii poikaystävän kanssa samalla kyydillä tänne ja mentiin suoraan poikkiksen luokse, ja nukahdettiin molemaat. :D Haha. Illaks poikaystävä lähtiki kavereidensa kanssa juhlimaan, minä jäin kotiin ja illemmalla kävin sen yhen kaverin luona kahvilla. Siellä oli aivan ihana koira, rakastuin siihen. <3 

Hah, tylsyyksissäni lauantai-iltana kuvailin itteeni peilin kautta aivan loistavassa valaistuksessa mun loistokameralla. Kivaa hei. No mutta, vähän tän peilailun jälkeen lähinkin jo käymään siellä kaverin luona. 


Tää kuva onki otettu tänään, olin tässä lähössä poikkiksen luokse moikkaa sitä vielä ennenku se lähti taas takasin. Älkää välittäkö tosta iskän työautosta.Toinen kuva samasta tilanteesta, sopivasti tuli tuuli tohon kuvaan ja ilmekään ei värähtänyt (eipä) ja huivikin näyttää aika lennokaalta. Olin ihan onessani kun ulkona oli niin lämmin, ettei nahkatakissa tullu kylmä! Toi on jo pari vuotta vanha mutta silti se on ihana, ja sen tuoksu toi niiin monia muistoja kun pistin ton päälleni. :D Vaatteet suht rennot, jotenki nyt lähiaikoina en oo jaksanu miettii paljo mitä puen päälle (ja sen kyl huomaa) ja muutenki haluu vaa olla rennosti ja mukavasti aina. Esim. tänä aamuna kun piti lähtee kouluun niin oisin vaan halunnu jäädä nukkumaan poikkiksen viereen, sen sängyssä oli aivan sairaan muhkee peitto! Ei se ennen oo niin paksu ollu... Makasin vaan siellä peiton alla ja tuskastelin kun piti lähtee kouluun (koulumatkaa siitä n. 50m? :D) opiskelemaan ruotsia. En muuten ymmärrä, miks mun jalat näyttää tommosilta pökkelöjaloilta.


Tässä tämmönen muutenvaanfiilistelykuva meidän pihalta. :D Haha. Tota luntahan siis ei näitten kuvien perusteella ole juurikaan yhtään. Naurettii yks kerta kavereiden kanssa ku oltii menossa liikuntatunnille (no ok, viime perjantaina) ja käveltii semmosten aika korkeiden hankien kohalla ja ne oli suunnillee yhtä korkeet ku mä (terveisin n. 160cm taskukokoinen) ja mietittii et miten kiva sit lämpimänä kesäpäivällä kauhulla muistella niitä hankia korkeita nietoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti