perjantai 26. helmikuuta 2010

pepepeperjantai

Se ois taas perjantai, ei tunnu yhtään siltä. Tää on ollu ihan kiva päivä. 

Aamulla väsytti ihan älyttömästi (väsyttää vieläki) koska illalla vähän venähti... Kaverin kanssa juteltii mesessä ja muisteltii vanhoja aikoja. :) Aamulla koulu alko klo 9, ja se oli outoo, koska meillä ei voi alkaa yheksältä. Mut ku nyt on se turvakurssi niin oli tollee tyhmästi että yks tunti oli aamulla. No, saipahan nukkua tunnin pidempään. Viimesillä tunneilla oli hiihtoo, ja mä hiihdin n. 6,5km! Olin ihan että what, viimeks hiihdin joskus yläasteella (eli pari vuotta sitten) ja sillon teinikapina-aikoina tuli hiihdettyy vaan se n. 2-3km. Tuli ihan tajuttoman kuuma, piti käydä nopsaa kotona ennenku meni viel tunniks koululle kuuntelee jotain maanpuolustusjuttuja (siihen turvakurssiin liittyen), toi hiihto on nimittäi aika rankkaa liikuntaa enkä ollu mikään freshein näky. 

















Toi matsku siel käytiin läpi, muutama sivu siinä oli. Vähän oli boring kuunnella, ei jaksanu enää siinä vaiheessa keskittyy ku se hiihto vei viimesetki limu-, mehu- ja maitopisaratki ja kaiken lisäks mulle tuli ihan järettömän kylmä! Kunnialla kuitenki selvisin sieltä, ja sit nopsaan tulin kotiin kaverin kanssa ja oltii meillä noin kuuteen, sit käytii kaupassa ja tää kaveri meni bussiasemalle oottelee bussia (ja tyttöystäväänsä). 














Tänään oon kuluttanu aikaa esim. ylläolevan kirjan parissa, ja kävin myös semmosella vähän alle tunnin lenkillä, verensokerit nimittäin taas vähän kettuili. Ei ollu kiva. Sama juttu oli muuten päivällä koulussa, onneks kaverilla oli lainata rahaa et sain limpparia ja tilanteen korjattua. 


















Tässä toinen (no ok, yks kolmesta jos urheilureleetki lasketaan) päivän asuista. Nää mä iskin päälleni kun oli hiihto ohi ja kävin täällä kotona, kuvan otin kyllä äsken ja oon melkei just suihkusta tullu eli naamassa ei oo maaleja ja hiuksetki vaa nopsaan vetäsin tolleen. Noi vaatteet oli sillä periaatteella että "mitä kaapista ekana löytyy", siltä ne ehkä vähän näyttääkin. Huppari H&M, musta perustoppi Pieces, farkut Bulgariasta (merkki Replay). Noi farkut on ihmeen hyvät n. 15euron farkuiks, ostin noi -06(?) syksyllä ja niissä ei oo mitään kulumia eikä mitään, paitsi yks reikä joka tuli kylläkin siitä kun tipuin vuos sitten syksyllä mopon kyydistä. Oikeesti jotai superlaatua varmaan. :D 

Loppuillan ajattelin vaan tässä istuskella ja tottakai se pitää Suomee kannustaa! :)

Huomenna on aamulla n. 10 aikaan lähtö kassulle, poikaystävää ja veljee moikkaa ja sit niitten valaan, eli pitäis olla SÄRMÄNÄ (hyi, vihaan inttisanastoo) suht aikaseen. Sit mä illan oonki varmaan yksin, paitsi tää kaveri, jonka kaa eilen valvoin, saattaa tulla kahville. :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti